facebook facebook
abonneer op nieuwsbrief
Volg ons op    Facebook     Linkedin
mijn account
Contact  •  English Summary  •  A A A

Jaarverslagen

Jaarverslag 2019

Een jaar met mooie ontwikkelingen in de aanvragen voor subsidies: meer aanvragen, minder afwijzingen en ruim 40% van de aanvragen kwamen van organisaties die nog niet eerder bij ons hadden aangeklopt. We hebben gewerkt aan de voorbereiding van het Lang Leve Kunst Fonds dat vanaf eind 2020 het succesvolle Lang Leve Kunst-programma een extra impuls en inbedding moet gaan geven. Ons thematisch programma Thuis in deze tijd blijkt steeds meer het brede kader te worden van waaruit wij denken en werken. Het gedachtegoed ligt ten grondslag aan alles wat ons fonds voor ouderen beoogt: goed oud worden.
› Lees hier het digitale jaarverslag

Jaarverslag 2018

Met het ouder worden komen we in nieuwe levensfasen terecht, met een eigen betekenis, mogelijkheden en vraagstukken. Dat inzicht heeft het themaprogramma Thuis in deze tijd ons gebracht. Op basis van dit inzicht geven we samen me onze partner RCOAK in 2019 verder vorm aan dit programma.
Het succes van ons gezamenlijk themaprogramma Lang Leve Kunst heeft ons geïnspireerd tot het opzetten van een speciaal fonds voor kunst- en cultuurprojecten voor ouderen.
› Lees hier het digitale jaarverslag

 

Jaarverslag 2017

Eind 2017 werd het themaprogramma Lang Leve Kunst afgerond. Een grondige evaluatie laat zien dat Lang Leve Kunst een sterk merk en beweging is geworden. Op een aantal plekken wordt een doorstart gemaakt. En we bereiden ons, samen met een aantal partners, voor op verdere verbreding van Lang Leve Kunst vanaf 2019.
De voorbereidingen voor ons nieuwe themaprogramma, Thuis in deze tijd, hebben geleid tot een vijftal pilotprojecten, die in 2018 plaatsvinden.
› Lees hier het digitale jaarverslag

 

Jaarverslag 2016

Inspirerend jubileumjaar/>
In het jaar dat het fonds 100 jaar bestaat laten we zien hoe Lang Leve Kunst ouderen inspireert en activeert en treffen we voorbereidingen voor een nieuw themaprogramma Beeldvorming ouderen, dat medio 2017 zal starten.
› Lees hier het digitale jaarverslag

 

 


Jaarverslag 2015


FSvL jaarverslag 2015

Voortbouwen op resultaten

De rijke resultaten van het themaprogramma Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid
en de duurzame uitkomsten van de Lang Leve Kunst-projecten hebben een beweging in gang gezet, waar het fonds in 2016 op zal voortbouwen.
› Lees hier het digitale jaarverslag

 

 

Jaarverslag 2014

Themaprogramma’s in de hoofdrol

De start van Lang Leve Kunst en de afronding van Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid stonden centraal. Bovendien werd het fonds in 2014 medeaandeelhouder van sociale investeringsmaatschappij Else B.V.
› Lees hier het digitale jaarverslag

 

Delen