facebook facebook
abonneer op nieuwsbrief
Volg ons op    Facebook     Linkedin
mijn account
Contact  •  English Summary  •  A A A

Jaarverslagen

Jaarverslag 2021

Fonds Sluyterman van Loo heeft een jaar met vele veranderingen achter de rug. Aan het begin van 2021 zat Nederland in een lockdown vanwege Covid-19. Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK lanceerden toen digitaal en op afstand het Lang Leve Kunst Fonds. In 2021 heeft het Lang Leve Kunst Fonds 94 initiatieven in het hele land financieel gesteund voor een totaalbedrag van ruim € 1,2 miljoen. Wij zijn blij met de organisaties die zich inzetten om actieve kunstbeoefening door ouderen mogelijk te maken.

Daarnaast heeft Fonds Sluytermaan van Loo in 2021 132 andere toekenningen gedaan aan initiatieven voor ouderen. Door de coronamaatregelen waren sommige organisaties terughoudend om plannen te maken. Toch hebben de meeste organisaties laten zien dat hun inzet voor ouderen onverminderd groot is geweest. In de loop van het jaar hebben wij vele aanvragen voor diverse initiatieven ontvangen.

Bestuursverslag 2021

Jaarrekening 2021

Jaarverslag 2020

We kijken terug op een jaar dat optimistisch begon. Het eindigde ook met een zeker optimisme. Daartussen werd de wereld op z’n kop gezet door de opkomst van het coronavirus. Onze sector heeft in korte tijd veel geleerd van de opgelegde beperkingen. Dankzij nieuwe technieken en met veel inventiviteit werden heel veel ouderen bereikt. Er kwamen ook mensen bij die we voorheen niet in het vizier hadden. Deze lessen zullen ook in de toekomst van grote waarde zijn. Opnieuw is gebleken hoe groot het aanpassingsvermogen van mensen is.
› Lees hier het digitale jaarverslag

Jaarrekening 2020

Jaarverslag 2019

Een jaar met mooie ontwikkelingen in de aanvragen: meer aanvragen, minder afwijzingen en ruim 40% van de aanvragen kwamen van organisaties die nog niet eerder bij ons hadden aangeklopt. We hebben gewerkt aan de voorbereiding van het Lang Leve Kunst Fonds. Ons thematisch programma Thuis in deze tijd blijkt steeds meer het brede kader te worden van waaruit wij denken en werken. Het gedachtegoed ligt ten grondslag aan alles wat ons fonds voor ouderen beoogt: goed oud worden.
› Lees hier het digitale jaarverslag

› Jaarrekening 2019

Jaarverslag 2018

Met het ouder worden komen we in nieuwe levensfasen terecht, met een eigen betekenis, mogelijkheden en vraagstukken. Dat inzicht heeft het themaprogramma Thuis in deze tijd ons gebracht. Op basis van dit inzicht geven we samen me onze partner RCOAK in 2019 verder vorm aan dit programma.
Het succes van ons gezamenlijk themaprogramma Lang Leve Kunst heeft ons geïnspireerd tot het opzetten van een speciaal fonds voor kunst- en cultuurprojecten voor ouderen.
› Lees hier het digitale jaarverslag

Jaarrekening 2018

 

Delen