Over ons

Fonds Sluyterman van Loo is een ouderenfonds dat het levensplezier van ouderen stimuleert door initiatieven voor kunst en verbinding te financieren. Dit doen we in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. We geloven dat creatieve ontwikkeling en verbinding zin en betekenis geven aan het leven van ouderen.

Ons kantoor is gevestigd in Beverwijk, in een rijksmonument op de buitenplaats Akerendam. Zo houden we als fonds deze buitenplaats in stand. Daarnaast organiseren we op deze buitenplaats regelmatig culturele evenementen. 

Inkomsten en uitgaven
Fonds Sluyterman van Loo financiert initiatieven voor ouderen, zoals ontmoetingen, dialogen, educatieve activiteiten en activiteiten gericht op kunstbeoefening. Iedereen met een idee of initiatief dat aansluit bij onze doelstellingen, kan een aanvraag doen. Het geld komt voornamelijk van rendement uit het eigen vermogen van het fonds. Dit vermogen bestaat uit een beleggingsportefeuille. Meer informatie staat op onze beleidspagina

Organisatie en geschiedenis ouderenfonds 
Onze organisatie bestaat uit verschillende medewerkers. Het College van Regenten vormt het bestuur van Fonds Sluyterman van Loo. Bent u benieuwd hoe Fonds Sluyterman van Loo is ontstaan in 1916? Lees meer over de geschiedenis van het fonds.

Zoeken:

Zoek