Buitenplaats Akerendam

Nieuws

Nieuw fonds op naam: Buytentwist

Fonds Sluyterman van Loo heeft sinds 1 oktober 2023 een nieuw Fonds op Naam: Buytentwist. Het Fonds op Naam komt ten goede aan het bevorderen van het welzijn en welbevinden van ouderen, bij voorkeur in de gemeente Bloemendaal. Stichting Buytentwist heeft ervoor gekozen om niet meer zelf geld te geven aan organisaties die initiatieven voor ouderen uitvoeren, maar de financiering van ouderenprojecten onder te brengen als Fonds op Naam bij het ouderenfonds Fonds Sluyterman van Loo.

Structurele ontmoetingen en activiteiten

Lonneke Regter, directeur van Fonds Sluyterman van Loo: “Wij zijn blij dat we met Buytentwist specifiek de levenskwaliteit van ouderen kunnen stimuleren in de gemeente Bloemendaal en omgeving. Er wonen veel ouderen in de regio en de vragen en behoeften zijn divers. Met dit Fonds op Naam kunnen we nog meer ouderen laten meedoen aan structurele ontmoetingen en activiteiten die zorgen voor levenskwaliteit en levensplezier.”

Initiatieven in de gemeente Bloemendaal

Fonds Sluyterman van Loo ontvangt jaarlijks vele aanvragen, ook uit de gemeente Bloemendaal en omgeving. Het ouderenfonds zal via het Fonds op Naam Buytentwist toekenningen doen voor initiatieven voor ouderen in de gemeente Bloemendaal. Het toekenningsbeleid van Fonds Sluyterman van Loo en de criteria gelden ook voor de beoordeling van aanvragen voor het Fonds op Naam Buytentwist. Lonneke Regter: “Het kan bijvoorbeeld gaan om kunstactiviteiten, ontmoetingen of educatieve activiteiten. Als professioneel fonds, dat jarenlange ervaring heeft met het aanjagen en financieren van oudereninitiatieven, kennen we de organisaties die ouderen kunnen ondersteunen in een betekenisvol leven (blijven) leiden. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van Stichting Buytentwist in ons werk.”

Wilt u ook met ons samenwerken?

Lees hier meer over Fonds op Naam bij Fonds Sluyterman van Loo of schenkingen.

Lees hier meer over geld aanvragen voor oudereninitiatieven bij Fonds Sluyterman van Loo.

Zoeken:

Zoek