Nieuws

Koop nu kaarten voor de tweede editie van festival VOLBLOEIERS

Na een succesvolle eerste editie, wordt op 12 juli de buitenplaats Akerendam in Beverwijk weer omgetoverd voor de tweede editie van VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar is Frankrijk.

Franse sferen

Karavaan neemt u mee op een (muziek)theatrale route over het terrein. In Franse sferen geniet u van korte scenes van muziek, theater en dans. Schuif aan bij een van de proeverijen, doe mee met een potje jeu de boules, neem een persoonlijk gedicht mee naar huis van een sneldichter of zet uw eigen talenten in bij een van de workshops. Bekijk hier het volledige programma.

Koop nu uw kaarten

U kunt kaarten kopen voor het middag- of avondprogramma. Volbloeiers is ook geopend voor groepen ouderen die langs willen komen. Wees er snel bij, want vorig jaar was VOLBLOEIERS volledig uitverkocht. Koop hier uw kaarten.

Festival voor senioren

VOLBLOEIERS richt zich als festival op senioren. Het festival is een programma van Karavaan in samenwerking met Fonds Sluyterman van Loo en mede mogelijk gemaakt door gemeenten Beverwijk en Heemskerk. Bent u benieuwd naar een impressie van vorig jaar? Bekijk dan dit sfeerverslag.

Zoeken:

Zoeken