Fonds op naam

De Valk-Rodi Fonds
Fond Sluyterman van Loo heeft uit de nalatenschap van meneer de Valk en mevrouw Rodi het Fonds op Naam de Valk-Rodi in beheer. Vanuit de doelstelling van het Fonds op Naam hebben we een aantal mooie projecten kunnen financieren, gericht op (praktische) ondersteuning van ouderen in Nederland die in een kwetsbare situatie zitten.

Initiatieven

Het De Valk-Rodi Fonds heeft bijgedragen aan:

  • Grip op uw Knip! van Stichting Raad is Daad, waarin ouderen informatie en educatie krijgen bij financiële en administratieve taken en het initiatief Gouden mannen, bedoeld om oudere mannen met een migratieachtergrond te activeren (2022)
  • de Vakantie Impuls voor ouderen, zodat ouderen in heel Nederland in de rustige zomerperiode gezamenlijk activiteiten kunnen ondernemen (2020 en 2021)
  • Old Stars van Stichting Nationaal Ouderenfonds, een meerjarig programma dat laagdrempelig bewegen stimuleert onder senioren, bijdrage aan het initiatief ‘walking sports’ (2019 en 2020).

Fonds op naam oprichten

Bent u geïnteresseerd in het oprichten van een Fonds op Naam? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken met de directeur. Contact: info@fondssluytermanvanloo.nl.

 

"Door de activiteiten voor ouderen heb ik het gevoel dat ik er weer toe doe."

Zoeken: