Nieuws

Evenementen in de komende zomermaanden op Akerendam

Vooruitlopend op de nadere aankondigingen kunnen alvast een paar datums genoteerd worden voor een bezoek aan buitenplaats Akerendam in Beverwijk.

 

Op zondag 9 juni 2024 vindt tussen 10:00 en 17:00 uur de open tuindag plaats. De tuin van Akerendam is vrij toegankelijk voor publiek en men is dan van harte welkom een wandeling te komen maken door het prachtig aangelegde park rondom het huis en een drankje te bestellen op het terras bij de oranjerie.

Op vrijdag 12 juli 2024 vindt in de middag en avond de tweede editie plaats van Volbloeiers, een theaterfestival voor ouderen. Dit festival werd vorig jaar voor de eerste keer op de buitenplaats georganiseerd door Stichting Karavaan en bleek een dermate groot succes te zijn, dat we dit graag nog eens over willen doen. (Voor een impressie: Volbloeiers 2023.) Specifieke informatie over het programma en de ticketverkoop verschijnt t.z.t. op onze website.

Op zaterdag 14 september 2024 doet Akerendam mee aan de Open Monumentendag en zijn zowel het huis als de tuin opengesteld voor publiek tussen 10:00 en 17:00 uur. Bezoekers zijn welkom het huis uit 1639 van binnen te komen bezichtigen en een wandeling te maken door het park.

 

 

 

 

Zoeken:

Search