facebook facebook
abonneer op nieuwsbrief
Volg ons op    Facebook     Linkedin
mijn account
Contact  •  English Summary  •  A A A

Nieuwsbericht

Tim van Schijndel versterkt het bestuur

8 november 2021

Per 15 september 2021 ben ik benoemd tot lid van het College van Regenten en ik kijk er naar uit om naast mijn huidige baan in deze rol te kunnen participeren in een sterk met welzijn verbonden fonds. Sinds 2014 ben ik werkzaam als directeur-bestuurder van AHAM vastgoed te Amsterdam en in deze functie zijdelings betrokken bij maatschappelijke projecten. Daarnaast vervul ik een rol als sparringpartner voor vastgoed vraagstukken van het Sint Jacobs Godshuis in Haarlem. Eerder werk betreft o.a. de rol van bestuurder van een Rotterdamse woningcorporatie met louter maatschappelijk vastgoed, grotendeels projecten voor of in combinatie met ouderenhuisvesting. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten binnen het bestuur. Mijn aandacht gaat daarbij niet alleen uit naar vastgoed, maar naar alle maatschappelijk aspecten.

De kans om via Fonds Sluyterman van Loo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van een grote groep ouderen, is een voorrecht. De breedte van de projecten, de zorgvuldigheid bij de selectie, de betrokkenheid van iedereen en het gevoel van urgentie welke het Fonds reeds kenmerken, zijn voor mij essentieel. Het zijn aspecten die ik immer nastreef om samen met anderen resultaten te boeken.

Het huidige bestuur en de bevlogen directeur zijn zeer betrokken en open van geest. Dat geeft ruimte om van gedachten te wisselen, waarbij het de aard van het Fonds is om vervolgens concrete besluiten te nemen. Dat is de context waarin ik het liefst opereer. Goed beschouwen met een weloverwogen, tijdig besluit als oogmerk. Gezien de groeiende doelgroep en de uitdagingen van pensioenfondsen staan bestedingen voor en door ouderen onder druk. Die dynamiek vergroot de urgentie van het Fonds, een waardevolle opgave om over mee te mogen denken.

 

Delen