facebook facebook
abonneer op nieuwsbrief
Volg ons op    Facebook     Linkedin
mijn account
Contact  •  English Summary  •  A A A

Nieuwsbericht

Fonds Sluyterman van Loo en het Coronavirus

16 maart 2020

Door de maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19) zijn vooralsnog t/m 6 april 2020 veel door ons fonds gesteunde activiteiten afgelast of uitgesteld.

Bij het uitstellen van activiteiten of projecten in verband met het Coronavirus zal Fonds Sluyterman van Loo zich vanzelfsprekend coulant opstellen. Mocht uw activiteit of project in zijn geheel worden gecanceld, ook dan zullen wij in redelijkheid onze financiële verantwoordelijkheid nemen. De afspraken in de toekenningsbrief zijn leidend maar wij zullen hier soepel mee omgaan.

Neem in alle gevallen per e-mail contact op met de betrokken projectadviseur, zodat een en ander verder kan worden afgestemd.

Bereikbaarheid
Fonds Sluyterman van Loo volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de overheid. Dit betekent dat onze medewerkers in ieder geval t/m 6 april zoveel mogelijk thuiswerken. Wij blijven dus bereikbaar.

Voor algemene vragen: neem contact op via info@fondssluytermanvanloo.nl of via telefoonnummer 0251-260650.
Voor specifieke vragen over uw project kunt u contact opnemen met een van onze projectadviseurs:
– mevrouw Adri Elkhuizen-van der Veer via adri@fondssluytermanvanloo.nl
– Maurits van Heek via maurits@fondssluytermanvanloo.nl
Als u telefonisch contact wenst met een projectadviseur zal er om uw telefoonnummer worden gevraagd, zodat u door ons kan worden teruggebeld. Door de maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19) zijn vooralsnog t/m 6 april 2020 veel door ons fonds gesteunde activiteiten afgelast of uitgesteld.

Delen