facebook facebook
abonneer op nieuwsbrief
Volg ons op    Facebook     Linkedin
mijn account
Contact  •  English Summary  •  A A A

Andere fondsen

Fonds Sluyterman van Loo werkt samen met een aantal fondsen met een vergelijkbare doelstelling. Deze fondsen verstrekken ook financiering voor ouderenprojecten. Elk fonds stelt zijn eigen beleid vast, waardoor specifieke aandachtsgebieden of prioriteiten kunnen verschillen.


logo rcoak Stichting RCOAK (Roomsch Catholijk Oude Armen Kantoor)

 


Maatschappelijk investeringsfonds INZET (Zelfstandigheid En Technologie) investeert in ondernemingen die met eHealth, technologie of een andere vernieuwende aanpak zich inzetten om de levenskwaliteit van chronisch
zorgbehoevende mensen te verbeteren of bijdragen aan preventie.

INZET is een uniek samenwerkingsverband tussen gezondheids- en vermogensfondsen en het ministerie van EZK, dat mede ondersteund wordt door zorgaanbieders en zorgverzekeraars. De fondsen achter INZET stellen ook hun expertise en uitgebreide netwerk beschikbaar aan de ondernemingen waarin wordt geïnvesteerd.
Lees meer op website inzet.investments of lees de flyer.


Premieplan geeft kleine activiteiten en projecten voor het welzijn van ouderen meer slagkracht door de opbrengst van geldinzamelacties te verdubbelen met een bedrag van maximaal € 2000. De opbrengst en de verdubbelingspremie wordt besteed aan een activiteit voor ouderen in de buurt. Premieplan is een initiatief van Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK. Sinds 1 januari 2013 organiseert Vereniging NOV Premieplan. Meer informatie vindt u op dit filmpje.


Gouden Dagen is bedoeld om kwetsbare ouderen die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van zorg gepaste persoonlijke aandacht te geven. Het initiatief ligt bij de zorglocaties die deelnemen in het Gouden Dagen Programma. Het initiatief voor Gouden Dagen is in 2009 genomen door Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK.


Fondsen voor OuderenFondsen voor Ouderen


SFlogo1-200x200Samenwerkende fondsen voor het Caribische deel van het Koninkrijk

 

 

 

 

 


Pape Fonds

Pape Fonds

Stichting Pape-Fonds

 

 

 


Logo Bavo stichting

BAVO stichting Heemstede

 


FIN - Vereniging van vermogensfondsen in NederlandFonds Sluyterman van Loo is lid van de FIN, Vereniging van Vermogensfondsen in Nederland, zie filmpje.

 

Delen