Aanvragen voor oudereninitiatieven

Wij geloven dat creatieve ontwikkeling en verbinding ouderen levensplezier bezorgen. Daarom betaalt Fonds Sluyterman van Loo mee aan initiatieven voor ouderen (vanaf 70 jaar) die aansluiten bij deze doelstellingen. Denk aan het organiseren van ontmoetingen, inspirerende gesprekken of leerzame en creatieve activiteiten. U kunt een financiële bijdrage aanvragen bij ons ouderenfonds. In het stappenplan hieronder ziet u hoe het werkt.

Bekijk onze richtlijnen

Wij beoordelen uw aanvraag op doelstelling (verbinding of creatieve ontwikkeling), doelgroep en bereik, samenwerking en ondernemerschap.

Doe de quickscan

Denkt u dat uw initiatief goed past binnen deze richtlijnen? Doe dan de quickscan op onze website.

Aanvraag doen

Is de uitkomst van de quickscan positief? Dan kunt u uw aanvraag bij ons doen. Dit kan door een account aan te maken op het aanvraagportaal.

Besluit

U krijgt via het online aanvraagportaal een bericht met het besluit over uw aanvraag. Hoe lang dit duurt, hangt af van de hoogte van uw aanvraag.

Snelloket
Via ons snelloket handelen wij aanvragen tot 3.000 euro al binnen 6 weken af. Lees meer over aanvragen via het snelloket

Meer weten? Heeft u nog vragen over ons ouderenfonds of uw aanvraag? Bekijk de veelgestelde vragen, de informatie over de verantwoording of stuur ons een e-mail. Wij beantwoorden uw vraag graag. Als het nodig is, maken we een afspraak voor een online of telefonisch gesprek. Maak een online afspraak

"Creatieve ontwikkeling is op elke leeftijd zinvol."

Zoeken:

Zoek