facebook facebook
abonneer op nieuwsbrief
Volg ons op    Facebook     Linkedin
mijn account
Contact  •  English Summary  •  A A A

Nieuwsbericht

Jaarverslag 2017 online

6 april 2018

Graag delen we met u ons online jaarverslag 2017. Ook in het afgelopen jaar hebben wij, dankzij de vele voorstellen die we ontvingen, weer honderden prachtige initiatieven, kleine en grote projecten, kunnen ondersteunen. Met een financiële bijdrage, door te luisteren en mee te denken, door mensen met elkaar in contact te brengen, online jaarverslag 2017.

Eind 2017 werd het themaprogramma Lang Leve Kunst afgerond. Een grondige evaluatie laat zien dat Lang Leve Kunst een sterk merk is geworden en dat het programma op verschillende niveaus een grote impact heeft verwezenlijkt. Het programma is weliswaar afgesloten, maar dit betekent niet dat Lang Leve Kunst stopt: het is echt een beweging geworden Op een aantal plekken wordt een doorstart gemaakt. En we bereiden ons, samen met een aantal partners, voor op verdere verbreding van Lang Leve Kunst vanaf 2019.

De voorbereidingen voor ons nieuwe themaprogramma, Thuis in deze tijd, hebben geleid tot een vijftal pilotprojecten, die in 2018 plaatsvinden. Met behulp van deze pilots willen we erachter komen hoe ouderen in deze tijd in het leven staan, wat zij nodig hebben om zich echt thuis te voelen en wat zij daar zelf aan zouden kunnen bijdragen. De uitkomsten gaan we gebruiken om het nieuwe themaprogramma, dat we, evenals Lang Leve Kunst, samen met Stichting RCOAK ontwikkelen, verder vorm en inhoud te geven.

Wij danken onze relaties voor de plezierige samenwerking, en allen die een aanvraag indienden voor hun waardevolle, dikwijls hartverwarmende ideeën, creativiteit en betrokkenheid bij de ouderen in onze omgeving.

Met hartelijke groet,

College van Regenten Fonds Sluyterman van Loo

Foto: Marc Moussault

Delen